Elevforlaget

Forleggerforeningen har initiert prosjektet Elevforlaget for å øke oppmerksomheten om publisering og opphavsrett blant norsk skoleungdom.

Markedsaktiviteter for utlandet

Medlemmer av foreningen kan delta på fellesstands på internasjonale bokmesser og forleggerseminarer på utenriksstasjoner i flere land.

Rivertonprisen

Rivertonprisen, "Den gyldne revolver", deles ut årlig av Rivertonklubben for det beste arbeid innen norsk kriminallitteratur.

Kurs og seminarer

Faglig påfyll? Vi arrangerer kurs og seminarer for ansatte i medlemsforlagene. Se oversikt her og i kalenderen vår.

Mammutsalget

Mammutsalget er landets største boksalg. Hvert år deltar over 70 medlemsforlag og mellom 380 og 500 bokhandler.

Brageprisen

Brageprisen er en av Norges største litteraturpriser, og deles ut for å fremme litterær kvalitet og øke interessen for bøker.

Bokdagen og Gullboken

Forleggerforeningen samler hele Norges bokbransje til en dag med faglig påfyll, og deler ut Gullboken, bokbransjens egen pris.