Norsk fellesstand ved bokmessa i Frankfurt

• 19. - 23. oktober
  • Frankfurt

For første gang vil norske forlag, Forleggerforeningen og NORLA i år samarbeide om en stor norsk fellesstand under bokmessen i Frankfurt. Dette blir en del av oppkjøringen til satsingen på Norge som gjesteland under bokmessen i 2019. Den langsiktige profileringen av Norge og norsk litteratur i utlandet og i Tyskland starter nå!

Alle medlemsforlag inviteres til å delta på fellesstanden. Som deltager får forlaget eksponert bøkene sine for et internasjonalt publikum, og de disponerer møtebord og standens fellesområder. Den store fellesstanden gir mye bedre synlighet enn før for både forlag og utstilte titler; dette er en unik mulighet til å profilere seg i det utenlandske markedet! Som en del av satsingen har vi også redusert prisene.

Vi gleder oss til århundrets første norske fellesstand i Frankfurt, og håper dere blir med!

Meld deg på via denne siden innen 27. juni.
(Det er begrenset med plass – førstemann til mølla!)

Priser og mer informasjon finner du her.
Les mer om bokmessa og se program på bokmessa i Frankfurt sine egne hjemmesider.