Bli medlem

Bli medlem i Forleggerforeningen – last ned søknadsskjema for ditt forlag her. Kriterier for medlemskap: Foretaket må være registrert i Norge og ha forlagsvirksomhet som hovednæring (dvs. utgivelse av bøker, vitenskapelige tidsskrifter, lydbøker, audiovisuelle læremidler eller offentliggjøring av tilsvarende materiale i digital form). Forlaget må ha minst én ordinær forlagsutgivelse i søknadsåret eller det foregående […]

Bli medlem i Forleggerforeningen – last ned søknadsskjema for ditt forlag her.

Kriterier for medlemskap:

• Foretaket må være registrert i Norge og ha forlagsvirksomhet som hovednæring (dvs. utgivelse av bøker, vitenskapelige tidsskrifter, lydbøker, audiovisuelle læremidler eller offentliggjøring av tilsvarende materiale i digital form).
  • Forlaget må ha minst én ordinær forlagsutgivelse i søknadsåret eller det foregående år.
  • Medlemsforlag må ha minimum én ordinær forlagsutgivelse årlig for å kvalifisere for fortsatt medlemskap.

Spørsmål? Kontakt Hege von Hirsch.