Forleggerforeningen søker rådgiver

Forleggerforeningen lyser ut ett års vikariat som rådgiver, med søknadsfrist 1. november. Vi leter etter en initiativrik, tydelig og trygg person som har gode evner til samarbeid og kommunikasjon. Personen vi søker vil drifte våre nettsider og SoMe-profiler, ha ansvar for utredninger og være involvert i vårt policyarbeid.

• Utredningsarbeid – innhente, sammenstille og analysere informasjon
  • Delta i organisasjonens policyarbeid – utarbeide notater, innspill og høringssvar
  • Redaksjon og drift av nettsider, foreningens profiler i sosiale medier og ukentlige nyhetsbrev
  • Ansvar for medieovervåkning og overvåkning av høringer
  • Samarbeid med og deltagelse i foreningens læremiddelutvalg og utvalg for litteratureksport
  • Besvare henvendelser fra medlemmer og andre
  • Bistå ledelsen og sekretariatet i prosjekter og ved arrangementer

Andre oppgaver kan også tilfalle stillingen. Rådgiver rapporterer til Forleggerforeningens administrerende direktør.

Kvalifikasjoner og egenskaper

• Stillingen krever relevant høyere utdanning
  • Det er ønskelig med relevant erfaring fra kommunikasjonsarbeid, politisk påvirkningsarbeid og/eller utredningsarbeid
  • Stillingen krever meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Kunnskap om bruk av digitale kanaler og sosiale medier er en fordel
  • Det er en fordel med god kjennskap til offentlig forvaltning og beslutningsprosesser
  • Det er ønskelig at den som tilsettes har kunnskap om bok- og kulturbransjen i Norge og internasjonalt

Vi leter etter en initiativrik, tydelig og trygg person som har gode evner til samarbeid og kommunikasjon. Rådgiver må være selvstendig, fleksibel, strukturert og effektiv, og trives med å arbeide med mange ulike oppgaver. I tillegg kreves det akademisk grundighet, god tallforståelse og evne til å raskt få oversikt over store mengder informasjon. Personlig egnethet vil tillegges vekt.

• Ett års vikariat med oppstart 9. januar 2017
  • Stillingsbrøk: 100 %
  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Fleksibel arbeidstid
  • Godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger
  • Lønn etter avtale

Hvordan søke?

Søknad og CV sendes Kristenn Einarsson.
Har du spørsmål om stillingen? Kontakt Kristenn Einarsson.