Rammebetingelser

Forleggerforeningen jobber for å bevare og forbedre det norske litteraturpolitiske systemet. Les om bokavtalen, merverdifritak på bøker, bibliotekpolitikk og læremiddelpolitikk på denne siden.

Forlagenes samfunnsoppdrag

Forlagenes samfunnsoppdrag handler om at forlagene er garantister for ytrings- og trykkefriheten. Forleggerforeningen arbeider for å ivareta ytrings- og trykkefrihet i Norge og i andre land.

Opphavsrett

Opphavsretten er en forutsetning for profesjonelt forleggeri og bokproduksjon. Forleggerforeningen arbeider for å styrke opphavsrettens stilling. Les mer på denne siden.

Læremiddelpolitikk

Gode rammbetingelser og rettferdige konkurransevilkår for produksjon av læremidler er viktig for utdanningen i landet vårt. Les om vårt arbeid på læremiddelområdet på denne siden.