Jeg tror forlagets bøker ligger til gratis nedlastning på en piratside

En rekke nettsider tilbyr angivelig norske e-bøker for gratis nedlastning. Felles for disse sidene er at man blir bedt om å oppgi kredittkortdetaljer før man kan laste ned. Det er da mest sannsynlig snakk om såkalte phishing-sider, hvor man verken kan finne e-bøker eller annet reelt innhold, selv om det ser slik ut for kundene. […]

En rekke nettsider tilbyr angivelig norske e-bøker for gratis nedlastning. Felles for disse sidene er at man blir bedt om å oppgi kredittkortdetaljer før man kan laste ned. Det er da mest sannsynlig snakk om såkalte phishing-sider, hvor man verken kan finne e-bøker eller annet reelt innhold, selv om det ser slik ut for kundene. Det er sannsynlig at folk guides til disse sidene via nettfora og andre nettsider hvor litteratur diskuteres.

Dersom du har mistanke om opphavsrettslige krenkelser, ber vi om at du kontakter sekretariatet – også om titlene som tilsynelatende ligger for nedlastning ikke er reelt tilgjengelige. Forleggerforeningen melder da saken videre til Rettighetsalliansen.

Her er en liste over phishing-sider vi kjenner til:

http://socialexchangeinsider.com/
https://www.haltgame.com/
http://wzfzm.edelweissvreg.eu/
http://www.highestventures.com/jtunes-media-ltd.html
http://www.raisegame.com/terms
http://nelx.yallazt.eu/
http://slfq.nepdq.eu/
http://www.paigesaez.org/
http://www.rochesterresources.com
http://www.galvinbenjamin.com/
http://www.rebolts.com/
http://www.linkcreme.com/
http://www.barakastudios.com/
http://www.geekchoiceblog.com/
http://www.stonehengelaserscan.org/
https://www.fundancer.net
http://billighotelloslo.com/