Hva slags statistikk gir dere ut?

Årlig bransjestatistikk: Forleggerforeningen produserer en årlig bransjestatistikk. Den gir detaljert informasjon om omsetningstall for våre medlemsforlag i alle bokgrupper og i ulike salgskanaler. I bransjestatistikken estimeres også totalmarkedet. Månedsstatistikk: Vi produserer også månedlige statistikker, som viser medlemmenes bruttsalg per bokgruppe, men bare salg gjennom de største distribusjonssentralene. Nordisk statistikk: De nordiske forleggerforeningene samarbeider om en […]

Nordisk statistikk: De nordiske forleggerforeningene samarbeider om en årlig statistikk som viser tendenser i alle de nordiske landene.

I tillegg brukes Forleggerforeningens statistikk til «Litteratur i tall», som er Kulturrådets statistikk for bokmarkedet.

Alle våre statistikker finner du her.