Hvor mange forlag er det i Norge?

Det er mange forlag i Norge. I 2015 er det utgitt bøker på omtrent 380 ulike forlag (tall fra Den norske Bokdatabasen, som registrerer det meste av det som blir utgitt i Norge). Mange forlag gir bare ut en eller noen få bøker, og flere forlag kan være registrert med samme juridiske eier (vareeier). Forleggerforeningen […]

Forleggerforeningen har 97 medlemmer (per 20.11.15). Disse forlagene representerer omtrent 80 % av forlagsomsetningen i Norge. Oversikt over medlemsforlagene finner du her.