Font Forlag

Font er et norsk forlag som i hovedsak konsentrerer seg om utgivelse av norsk og oversatt sakprosa og oversatt skjønnlitteratur. FONT ble etablert i 2005 av Halfdan W. Freihow og Knut Ola Ulvestad, som begge har en lang og variert bakgrunn i norsk bokbransje. Høsten 2017 ble forlaget kjøpt opp av Cappelen Damm og drives […]

Font er et norsk forlag som i hovedsak konsentrerer seg om utgivelse av norsk og oversatt sakprosa og oversatt skjønnlitteratur. FONT ble etablert i 2005 av Halfdan W. Freihow og Knut Ola Ulvestad, som begge har en lang og variert bakgrunn i norsk bokbransje. Høsten 2017 ble forlaget kjøpt opp av Cappelen Damm og drives nå videre som et imprint under deres paraply. Forlaget har fire faste heltidsansatte: Ulvestad og Freihow, samt salgs- og markedssjef Lene Løver og redaktør og informasjonssjef Silje Iversen Hammersland.

Kontakt: knut@fontforlag.no | www.fontforlag.no