Magikon forlag

Magikon er et forlag med fokus på visuell kultur og kommunikasjon. Forlaget utgir bildebøker, kunstbøker og andre bøker knyttet til visuelle fag. Vår målsetning er å utvikle bokprosjekter som forener leseglede og visuelle opplevelser av høy kvalitet for både barn og voksne, og en rekke av våre titler har vunnet priser i inn- og utland. […]

Magikon er et forlag med fokus på visuell kultur og kommunikasjon. Forlaget utgir bildebøker, kunstbøker og andre bøker knyttet til visuelle fag. Vår målsetning er å utvikle bokprosjekter som forener leseglede og visuelle opplevelser av høy kvalitet for både barn og voksne, og en rekke av våre titler har vunnet priser i inn- og utland. Magikon satser bevisst på salg av rettigheter til utlandet og har pr. august 2019 kontrakter i 33 land.

Kontakt:

svein@magikon.no | www.magikon.no