Pelikanen forlag

Pelikanen ble stiftet i 2010 av blant andre Karl Ove Knausgård, som også er redaktør for forlagets norske forfattere. Pelikanen gir ut både skjønnlitteratur og sakprosa, og er først og fremst drevet av målet om å gi ut litteratur av høy kvalitet og presentere gode forfasttere for norske lesere. Forlaget drives av tidligere Kapittel-sjef Eirik […]

Pelikanen ble stiftet i 2010 av blant andre Karl Ove Knausgård, som også er redaktør for forlagets norske forfattere. Pelikanen gir ut både skjønnlitteratur og sakprosa, og er først og fremst drevet av målet om å gi ut litteratur av høy kvalitet og presentere gode forfasttere for norske lesere. Forlaget drives av tidligere Kapittel-sjef Eirik Bø, og er basert i Stavanger.

Kontakt:

eirk@pelikanen.no | www.pelikanen.no