Teknisk Industri

Teknisk Industri spesialiserer seg på kunstbøker. Gjennom 10 har forlaget utgitt bøker om kunst, enten i samarbeid med kunstneren selv eller i samarbeid med museer, gallerier og kunstinstitusjoner. Forlaget jobber med bøker av høy kvalitet, både i design og i trykk. Forlaget har jobbet med kunstnere som Per Barclay, Irma Salo Jæger, Lotte Konow Lund, […]

Teknisk Industri spesialiserer seg på kunstbøker. Gjennom 10 har forlaget utgitt bøker om kunst, enten i samarbeid med kunstneren selv eller i samarbeid med museer, gallerier og kunstinstitusjoner. Forlaget jobber med bøker av høy kvalitet, både i design og i trykk. Forlaget har jobbet med kunstnere som Per Barclay, Irma Salo Jæger, Lotte Konow Lund, Jan Groth og Vibeke Tandberg og institusjoner som Henie Onstad Kunstsenter, Lillehammer Kunstmuseum og NordNorsk Kunstmuseum.