Utenfor Allfarvei Forlag

Utenfor Allfarvei Forlag holder til i Harstad, langt nord i landet og ble etablert i 2015. For oss er det naturlig å lete etter litterære talenter, dyktige designere, illustratører og andre innholdsleverandører fra egen landsdel, men «søringer» kan forekomme! Vi er opptatt av kvalitet og visualitet og at våre bøker skal ha et nasjonalt nedslagsfelt, […]

Utenfor Allfarvei Forlag holder til i Harstad, langt nord i landet og ble etablert i 2015. For oss er det naturlig å lete etter litterære talenter, dyktige designere, illustratører og andre innholdsleverandører fra egen landsdel, men «søringer» kan forekomme! Vi er opptatt av kvalitet og visualitet og at våre bøker skal ha et nasjonalt nedslagsfelt, selv om vi holder til litt utenfor allfarvei. Forlaget drives og eies 100 % av Veronica Melå, som har bakgrunn som journalist og fotograf gjennom 25 år før etablering av forlaget. Forøvrig henter vi inn de frilanskapasiteter som er nødvendig for å lage de fineste bøkene fra nord. Hittil har fokus vært på sakprosa, men når de gode skjønnlitterære prosjektene kommer vil vi også gi dem muligheter.

Kontakt:

forlaget@utenforallfarvei.no | www.utenforallfarvei.no