Kurs om mva og skatt

• 28. november
  • 10.00-12.00
  • Forleggerforeningen, Sehesteds gate 6

Med utgangspunkt i den varslede fjerningen av moms for e-bøker inviterer vi til kurs om mva og skatt, avgift og regnskap. Kurset blir holdt av Frode Heggdal Larsen og Rune Andersen fra Bing Hodneland advokatselskap.

Program:

Kl 10.00-11.00: E-bøker er i motsetning til papirbøker momsbelagt med 25 prosent. Det går mot politisk flertall for å fjerne momsen på e-bøker. Hvordan vil dette endre praksis for forlagene? Hvor vil de viktige grensedragningene ligge fremover?

Kl. 11.05-11.45: Om viktige endringer i skattereglene. Vi gir en oversikt over et utvalg av disse, med særlig blikk på forlagsvirksomhet.

Dette er et to-timers gratis kurs rettet mot ansatte og ledelse i medlemsforlagene som jobber med skatt og avgift.

Meld deg på her: