Norsk fellesstand ved Bokmessen i Frankfurt 2019. Standnummer 5.0 A53

• 16. - 20. oktober
  • Frankfurt

Bli med på bokhøstens vakreste eventyr! Norge er gjesteland på Bokmessen i Frankfurt 16.-20. oktober – verdens viktigste bokmesse.

Mange av dere har allerede meldt interesse for å delta på standen, og nå er det tid for endelig påmelding.

Meld på ditt forlag i dette skjemaet innen 10. juni. Påmeldingen er bindende. Invitasjon til norsk fellesstand i Frankfurt 2019  finner du her.

Det er begrenset med plass. Alle påmeldte vil motta en tilbakemelding medio juni.

Hva koster det?

Medlemsforlagene betaler en fast deltakeravgift i tillegg til en pris per bok som skal stilles ut. Prisen per bok er lavere dersom du skal stille ut flere bøker. Forlag som ikke skal være tilstede på messen, men som ønsker å stille ut tre bøker eller færre, trenger ikke betale deltakeravgift.

Priser (eks. mva)

Deltakeravgift 4.000
1 bok 900
1 hylle (5 bøker) 4.000
2 hyller (10 bøker) 7.500
3 hyller (15 bøker) 8.900
5 hyller/ en reol (25 bøker) inkl. eget møtebord 13.400

Hva inngår i prisen?

• Inngangsbillett for én person*
  • Transport og oppsett av bøker
  • Utstillerskilt over hylleseksjonen. Felleshyllene får fellesskilt.
  • Mulighet til å reservere møtebord på standen.
    Utstiller som har bestilt en reol eller flere, får eget møtebord.
  • Mulighet til å bruke standens fellesområder.
  • Tilgang til garderobe og noe oppbevaringsplass, vann, mobilladere mm.
  • Oppføring i oversikt over hvem som er tilstede på messen
  • Standen er bemannet

*Ønskes flere adgangsbilletter kan dette bestilles via NORLA til rabattert pris. Det påløper da en administrasjonskostnad. Pris og bestilling er først klart i juli, NORLA sender alle påmeldte mer informasjon.

Viktige datoer

10. juni Påmeldingsfrist til fellesstanden. Bindende påmelding.
medio juni Påmeldingen blir bekreftet
31. juli Påmeldingsfrist for forlag som utgir norske bøker i oversettelse (eller bøker på andre språk om norske forhold) til utstillingen «Books on Norway» i gjestelandspaviljongen. Mer info her
13. september Frist for innlevering til fellestransporten. Bøkene sendes samlet til messen, og blir ikke returnert.
16.-20. oktober Bokmessen i Frankfurt! (Offisiell åpning er 15. oktober kl. 17.00)

Lurer du på noe?

Kontakt i NORLA: