AVLYST: Verdenskongress på Lillehammer

• 28. - 30. mai
  • Scandic Lillehammer Hotell

Den usikre situasjonen som den pågående koronaepidemien skaper, gjør det umulig å avholde kongressen som planlagt.

IPA og Forleggerforeningen ønsker gjennom denne beslutningen å opprettholde personlig helse og sikkerhet, og å gi foredragsholdere, delegater og kongresspartnere en avklaring.

IPA og Forleggerforeningen er klar over at beslutningen om å avlyse kongressen reiser mange praktiske spørsmål for foredragsholdere og delegater. Disse vil bli kontaktet så snart som mulig.

Vi ønsker å takke for all støtte vi har fått i arbeidet med kongressen og håper på forståelse for beslutningen vi har tatt.

José Borghino, Secretary General, International Publishers Association
Kristenn Einarsson, Administrerende Direktør, Den norske Forleggerforening

/

Programmet byr på foredrag, panelsamtaler og gruppediskusjoner om en rekke temaer som er relevante for forlagsfolk. Det blir parallelle løp for allmennforleggeri og læremidler deler av kongressen. Les mer og meld deg på på kongressens nettsider.