Webinar om bokbransjen og koronakrisen

• 23. april
  • 10.00-11.00
  • Teams

Forleggerforeningen inviterer til webinar med adm.dir. i Forleggerforeningen Kristenn Einarsson og vår advokat Mathias Lilleengen.

Tidene er annerledes, og dermed må Forleggerforeningen jobbe annerledes også. For å kunne fortsette med seminartilbudet vårt prøver vi oss med et webinar i Teams. Dette blir pilotprosjekt for seminarer fremover, og vi håper du har lyst å prøve ut dette sammen med oss!

I dette webinaret vil Kristenn Einarsson innlede med en gjennomgang av Forleggerforeningens arbeid hittil i koronakirsen. Vårt mål er at medlemmene våre kommer seg gjennom denne tiden, og vi jobber tett med myndighetene og andre aktører for å sikre nettopp dette.

Forleggerforeningens advokat Mathias Lilleengen vil deretter gå gjennom en del aktuelle juridiske problemstillinger for medlemsforlag, for eksempel:

• Gir koronakrisen et forlag rett til å permittere ansatte?
  • Kan koronakrisen gi et forlag rett til å si opp en kontrakt?
  • Hva med et forlags arrangementer? Avlyses eller utsettes? Hvilke økonomiske konsekvenser?
  • Hva skjer med bøkene som trykkes i utlandet (Latvia, Litauen m.fl.)?
  • Hva med husleien?
  • Hvordan avholde styremøter, generalforsamling/årsmøter?
  • Har mitt forlag krav om kompensasjon for covid-19 omsetningssvikt?

Det vil bli anledning til å stille spørsmål både i forkant og underveis i webinaret.

Arrangementet er gratis og åpent for alle ansatte i medlemsforlag!

Arrangementet forgår i Teams, lenke blir tilsendt ved påmelding.

Om Teams:
– Du behøver ikke ha Teams installert, man kan bli med via nettleser.
– Du må skru av video og mikrofon når du blir med på webinaret.
– Det vil bli mulig å stille spørsmål i chat underveis.

Meld deg på her: