Norsk fellesstand på barnebokmessen i Bologna 2022

Norsk fellesstand på barnebokmessen i Bologna 21. – 24. mars 2022

Det er en stor glede og igjen invitere medlemsforlag til å delta på den norske fellesstanden på barnebokmessen i Bologna. Forleggerforeningen har som tidligere år et lite område til disposisjon som det er mulig å leie seg inn på.

Du kan melde deg på her. Påmeldingsfrist er 15. desember 2021.

Hva koster det, og hva inngår i prisen?

Ordinær deltakelse. Deltagende forlag betaler en fast deltakeravgift i tillegg til en pris per bok som skal stilles ut. Deltageravgiften dekker blant annet en inngangsbillett og oppføring i Present at the Fair og gir tilgang på bruk av møtebord ved forhåndsreservasjon.

Kun bøker. Forlag som ikke skal være tilstede på messen, men som ønsker å stille ut tre bøker eller færre, trenger ikke betale deltakeravgift.

Deltageravgift kr. 3.600,-
1 bok kr. 900,-
1 hylle kr. 3.000,-
1 reol kr. 12.000,-

Dette inngår i prisen:

• Transport av bøker til bokmessen.
  • Ferdig oppsatt fellesstand med bøkene i hyller
  • Deltageravgift inkluderer 1 inngangsbillett (kun ved ordinær deltagelse)
  • Mulighet til å booke møtebord på standen (kun ved ordinær deltagelse)
  • Mulighet til å bruke standens fellesområder (kun ved ordinær deltagelse)

Viktige frister:

• Påmeldingsfrist: 17. desember 2021.
  • Frist for bestilling av transport er 7. februar. Bøker som er påmeldt fellestransporten må leveres inn til Forleggerforeningens lokaler innen 14. februar.
    Opphenting og transport skjer 18. februar. Bøkene vil ikke bli returnert til Oslo etter endt messe.

Om bokmessen i Bologna

Mer enn 30.000 mennesker besøker messen som går over fire dager. Dette er den 59 bokmessen i Bologna. Les mer på bokmessens hjemmesider.

Lurer du på noe? Ta kontakt med hege@forleggerforeningen.no