IPA lanserer digitale forlagskurs

Den internasjonale forleggerorganisasjonen IPA lanserer nå en digital kursplattform, IPA Academy.

Denne plattformen er et kompetansehevende tilbud til ansatte og medarbeidere i forlagsbransjen verden over.

Kursene holdes I samarbeid med The Center for Publishing ved The New York University School og Professional Studies, Oxford International Centre for Publishing og Publishing Training Centre. De kommer til å omhandle alt fra redaksjonelt arbeid til bærekraftspørsmål, og man kan blant annet lese A copy-editors guide to working with authors, New Adventures in Audio och Going global: How to Take a Local Publishing Company to International Heights.

Her finner du kursene

Alle medarbeidere i våre medlemsforlag kan delta gratis på kursene. Kode for innlogging sendes ut til våre medlemmer via nyhetsbrev. Har du ikke fått denne kan du kontakte Siri Ekestad Bauge: siri@forleggerforeningen.no