Mammutsalget

Mammutsalget er landets største boksalg. Hvert år deltar over 70 medlemsforlag og mellom 380 og 500 bokhandler.

Jobber du i forlag og trenger praktisk informasjon om Mammut 2021?

Klikk her.

Hva er Mammutsalget?

Mammutsalget er en årlig begivenhet i bokhandelen hvor leseglade bokkjøpere kan velge blant mer enn 800 kvalitetstitler innen mange kategorier. Over 1. millioner bøker er tilgjengelig! Mammutsalget er bokbransjens kanskje mest kjente salg; 75 prosent av befolkningen har hørt om Mammuten (Ipsos 2019).

Mammutsalget bygger på en tradisjon som går over 130 år tilbake. I 1964 ble Mammutnavnet lansert, men ingen vet sikkert hvor navnet kommer fra. Salget foregår primært i de fysiske bokhandlene, men det er også mulig å bestille mammutbøker på bokhandlenes nettsider.

Salget arrangeres av Forleggerforeningen og Bokhandlerforeningen i fellesskap, og deltagelse på Mammut er forbeholdt Forleggerforeningens medlemmer.

Mammutsalgets prosjektleder er Anne Jorunn Skogøy.