Mammutsalget 2023

Mammutsalget er en årlig begivenhet i bokhandelen hvor leseglade bokkjøpere kan velge blant mer enn 800 kvalitetstitler innen et utall kategorier, med over én million bøker tilgjengelig.

Mammutsalget er bokbransjens kanskje mest kjente salg; 75 prosent av befolkningen har hørt om Mammuten (Ipsos 2019).

Mammutsalget bygger på en tradisjon som går over 130 år tilbake. I 1964 ble Mammut-navnet lansert, men ingen vet sikkert hvor navnet kommer fra. Salget foregår primært i de fysiske bokhandlene, men det er også mulig å bestille mammut-bøker på bokhandlenes nettsider.

Salget arrangeres av Forleggerforeningen og Bokhandlerforeningen i fellesskap, og deltagelse på Mammut er forbeholdt Forleggerforeningens medlemmer.

Jobber du i forlag og trenger praktisk informasjon om Mammut 2023?

Klikk her.

Viktig informasjon om Mammutsalget 2023

Årets Mammutsalg er over for denne gang og vi håper det har gitt god uttelling. Evaluering av endringene i Mammutsalget 2022 pågår nå i april/mai.

Takk til alle dere som har svart på undersøkelsen.

Fremdriftsplan for Mammutsalget 2023 er under utarbeiding. Vi oppdaterer siden med ny informasjon så snart det foreligger.

Har du spørsmål, ta kontakt med hege@forleggerforeningen.no eller anne@forleggerforeningen.no

Mammutsalgets prosjektleder er Anne.jorunn@mammutsalget.no.