Les sammen i sommer!

Publisert 02.07.2021

Forleggerforeningen oppfordrer alle voksne til å lese en bok for og med barn nær seg i sommer.

Forleggerforeningens #Lesehelt-stafett engasjerer

Publisert 24.05.2021

En ny undersøkelse avdekker at mange voksne ikke leser for barna sine. Forleggerforeningens #Lesehelt-stafett skal skape entusiasme for litteratur og lesing, nå deltar Kronprinsesse Mette-Marit.

Guttene leser fortsatt minst

Publisert 21.05.2021

Guttene leser fortsatt mindre enn jentene viser tall fra Ipsos’ barne og ungdomsundersøkelse som er gjennomført i april 2021. Forleggerforeningen slår alarm og mener politikerne må gjøre mer.

Norsk språk er blitt ein truga art

Publisert 06.05.2021

Vi oppmodar studentar og tilsette til å engasjere seg for meir norsk i akademia, gjennom å bruke norsk fagspråk oftare.

De viktige #leseheltene!

Publisert 05.05.2021

Forleggerforeningen startet en #lesehelt-stafett i forbindelse med Verdens bokdag den 23. april. Vi inviterer offentlige personer til å fortelle om sin lesehelt og hvorfor lesehelter er viktige for oss.