Ønsker større satsing på tegneserier

Publisert 07.12.2022

Tegneserier bidrar til leselyst blant barn og unge, men Kulturrådet har ikke økt budsjettene til innkjøpsordningen for tegneserier på mange år.

Forhandlinger om normalkontrakter

Publisert 26.11.2022

Forleggerforeningen forvalter et stort avtaleverk, og arbeider kontinuerlig for oppdaterte normalkontrakter. Les mer om status for normalkontraktsarbeidet, og hvordan dette påvirkes av bokloven.

Vil du være organisasjonsrådgiver?

Publisert 18.11.2022

Forleggerforeningen skal ansette organisasjonsrådgiver. Vi vil ha med deg på det spennende oppdraget å gi litteratur og kunnskap gode fremtidige vilkår og medlemmene et godt tilbud for de endringsprosessene bransjen står i.

Vil du lede Norges viktigste bokpris?

Publisert 18.11.2022

Forleggerforeningen og Den norske Bokprisen skal ansette en rådgiver som både skal jobbe med foreningens medlemstilbud og møteplasser, samt lede arbeidet med Brageprisen – en av Norges viktigste litterære priser.