Koronakrisen

Forleggerforeningen jobber tett med myndighetene og med bransjen for å ivareta våre medlemsforlag gjennom perioden med krisetiltak iverksatt av myndighetene.

På denne siden vil du finne informasjon om våre initiativer rettet mot myndighetene, råd og tiltak knyttet til forlagenes daglige virksomhet og nyhetsoppdateringer fra bransjen internasjonalt.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål som du ikke finner svar på her.

Ønsker du direkte kontakt med Kristenn Einarsson, kan han nås på telefon 901 29 711 og på epostadressen kristenn@forleggerforeningen.no.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å lytte til rådene som helsemyndighetene gir.

Nyttige sider:

• Vi anbefaler å holde seg oppdatert på Virke sine sider som vi er medlem av. De har laget en anvendelig samleside der du kan få svar på spørsmål knyttet til koronaviruset og hverdagen.
  • Vårt advokatfirma Bing Hodneland har også en samleside med nyttig juridisk informasjon.

Her finner du oppdaterte råd fra myndigheter og Næringslivets Sikkerhetsråd