Fyrverkeri
Foto: Kazu End CC0-lisens

Forleggerforeningen har nye nettsider!

Forleggerforeningens nye nettsider skal gjøre det lettere å finne frem til informasjonen du leter etter. Det skal være enkelt å forstå hva vi mener og hva vi jobber med. Sjekk ut hva som er nytt og kom gjerne med en tilbakemelding!

Siden høsten 2015 har vi aktivt arbeidet for å bli bedre til å informere om vårt og forlagenes arbeid. Som en del av denne satsingen har vi forbedret nyhetsbrevene våre og vi bruker Facebook og Twitter for å informere om aktuelle bransjesaker i Norge og i utlandet.

Nå er vi glade for å presentere våre helt nye nettsider!

Hva er nytt?

I tillegg til et helt nytt design (som også er responsivt), har vi lagt vekt på at det skal være lettere å finne frem og lettere å forstå hva vi jobber med og hva vi mener. Dette er noe av det nye:

• Siden har fått ny og mer logisk struktur og en lenkesti som gjør at du vet hvor på nettstedet du er.
  • Søkefunksjonen er forbedret.
  • Siden har fått noen nye menypunkter:
    FAQ – her får du svar på det mange lurer på om Bokavtalen, opphavsrett, normalkontrakter, medlemskap og andre temaer.
    Politikk – her presenterer vi de viktigste politiske sakene våre.
    Avtaler og jus – her finner du alle avtalene våre, og du får en innledning til avtaleverket og medlemstilbudet vi har om juridisk bistand.
  • Kalenderen er flyttet under menypunkt for aktiviteter. Her kan forlagene selv legge inn sine arrangementer.

Etter hvert vil vi også fylle på med mer faktainformasjon om forlag, bokbransje og lesning. Følg med!

Kom med innspill!

Vi vil gjerne bli bedre og tar imot tilbakemeldinger med glede! Ris og ros sendes per e-post til Ingvild Brodal.