Verdenskongressen for internasjonale forleggere på Lillehammer er avlyst

Den internasjonale Forleggerforening (IPA) og Den norske Forleggerforening har besluttet at den 33. verdenskongressen, som var planlagt avholdt på Lillehammer fra 28.- 30. mai 2020, ikke skal avholdes.

Den usikre situasjonen som den pågående koronaepidemien skaper, gjør det umulig å avholde kongressen som planlagt. IPA og Forleggerforeningen ønsker gjennom denne beslutningen å opprettholde personlig helse og sikkerhet, og å gi foredragsholdere, delegater og kongresspartnere en avklaring.

IPA og Forleggerforeningen er klar over at beslutningen om å avlyse kongressen reiser mange praktiske spørsmål for foredragsholdere og delegater. Disse vil bli kontaktet så snart som mulig.

Vi ønsker å takke for all støtte vi har fått i arbeidet med kongressen og håper på forståelse for beslutningen vi har tatt.

José Borghino, Secretary General, International Publishers Association
Kristenn Einarsson, Administrerende Direktør, Den norske Forleggerforening