Vil du lede Norges viktigste bokpris?

Forleggerforeningen og Den norske Bokprisen skal ansette en rådgiver som både skal jobbe med foreningens medlemstilbud og møteplasser, samt lede arbeidet med Brageprisen - en av Norges viktigste litterære priser.

Vi ser etter deg som:

• er opptatt av litteratur, kunnskap og språk
  • kan skape gode arrangementer og møteplasser
  • er initiativrik, tydelig og trygg
  • har et strukturert hode og glad i praktisk arbeid
  • er glad i folk og god til å kommunisere
  • har god digital kompetanse og forståelse
  • er selvstendig, fleksibel og trives med mange ulike oppgaver
  • har erfaring fra kulturbransjen eller andre tilsvarende bransjer

Hos oss vil du jobbe med:

• daglig drift av Den norske bokprisen, herunder økonomistyring, informasjonsarbeid, oppfølging av Bragestyret, Bragerådet, forlag, jurymedlem og andre involverte med mer.
  • planlegging og gjennomføring av Brageprisutdeling
  • planlegging og gjennomføring av Forleggerforeningens ulike møteplasser og arrangementer
  • Vedlikeholde og utvikle Forleggerforeningens medlemstilbud og –tjenester
  • Kommunikasjons- og informasjonsarbeid for ulike flater
  • kommunikasjon og tett dialog med medlemmer i Forleggerforeningen

Forleggerforeningen og Den norske Bokprisen skal gjenspeile mangfold og være en inkluderende arbeidsplass. Personlig egnethet vil vektlegges, og lønn fastsettes etter avtale. Arbeidssted er hos Forleggerforeningen, og vi har lunsjordning og gode pensjons- og forsikringsordninger. For ytterligere informasjon kontakt administrerende direktør Heidi Austlid på telefon 907 45 210.

Send inn kortfattet søknad med CV senest 5. desember, vi behandler søknader fortløpende.

Gå til Finn-annonse for å søke

Om arbeidsgiveren

Den norske Forleggerforening er interesseorganisasjonen for norske forlag. Forleggerforeningen arbeider for å sikre forlagenes faglige og økonomiske interesser samt å forsvare og styrke ytringsfriheten, øke respekten for opphavsretten og styrke og utvikle litteraturens vilkår i Norge. Forleggerforeningen tilrettelegger fellestiltak og service overfor medlemsforlagene, og har en bred kontaktflate mot myndigheter, organisasjoner og presse.