Utviklingstrekk bokmarkedet

Vil du være organisasjonsrådgiver?

Forleggerforeningen skal ansette organisasjonsrådgiver. Vi vil ha med deg på det spennende oppdraget å gi litteratur og kunnskap gode fremtidige vilkår og medlemmene et godt tilbud for de endringsprosessene bransjen står i.

Vi ser etter deg som:

• er opptatt av litteratur, kunnskap og språk
  • er systematisk, strukturert og løsningsorientert
  • har gode tall- og økonomikunnskaper
  • er initiativrik, tydelig og trygg
  • har et strukturert hode og glad i praktisk arbeid
  • er glad i folk og god til å samarbeide
  • har god digital kompetanse og forståelse
  • er selvstendig, fleksibel og trives med mange ulike oppgaver
  • gjerne har erfaring fra markeds- og økonomirelaterte oppgaver

Hos oss vil du blant annet:

• ha ansvar for drift, gjennomføring og utvikling av medlemstilbud og -tjenester
  • ha tett dialog med eksisterende og nye medlemmer
  • jobbe med oppfølging av bokhandlere, økonomi og statistikk
  • være administrativ støtte, håndtering av utvalgsarbeid og andre organisatoriske oppgaver
  • ha dialog med ulike samarbeidspartnere

Forleggerforeningen skal gjenspeile mangfold og være en inkluderende arbeidsplass. Personlig egnethet vil vektlegges, og lønn fastsettes etter avtale. Vi har lunsjordning og gode pensjons- og forsikringsordninger. For ytterligere informasjon kontakt administrerende direktør Heidi Austlid på telefon 907 45 210.

Send inn kortfattet søknad med CV senest 5. desember, vi behandler søknader fortløpende.

Gå til Finn-annonse for å søke

Om arbeidsgiveren

Den norske Forleggerforening er interesseorganisasjonen for norske forlag. Forleggerforeningen arbeider for å sikre forlagenes faglige og økonomiske interesser samt å forsvare og styrke ytringsfriheten, øke respekten for opphavsretten og styrke og utvikle litteraturens vilkår i Norge. Forleggerforeningen tilrettelegger fellestiltak og service overfor medlemsforlagene, og har en bred kontaktflate mot myndigheter, organisasjoner og presse.