To smilende kvinner foran gammel fontene

Monica Michelsen til Forleggerforeningen

Monica Michelsen har startet i stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Forleggerforeningen. 

 

– Jeg er veldig glad for å få lov til å jobbe i Forleggerforeningen, og ser på dette som en unik mulighet til å kombinere mitt engasjement for litteratur med min erfaring fra og med interesseorganisasjon og kommunikasjon. Nå ser jeg frem til å bli kjent med bransjen. Ikke minst ser jeg frem til å jobbe med Heidi igjen, som jeg allerede kjenner som en sterk og god lagleder. 

Forleggerforeningen jobber for å bevare og forbedre det norske litteraturpolitiske systemet, og for å sikre robuste vilkår for forlag i Norge. 

– Jeg er glad for å få Monica Michelsen med på laget. Hennes kompetanse og erfaring vil styrke litteraturens rolle i samfunnet til glede for lesere i alle aldre. Monica kommer med solid digital innsikt og kunnskap som vil bidra med å styrke forlagenes synlighet og utviklingsmuligheter i tiden vi står i og går inn i, sier Heidi Austlid, administrerende direktør i Forleggerforeningen. 

Monica kommer fra jobben som rådgiver i TRY Råd, og har tidligere jobbet i IKT-Norge og konsulentselskapet Innoco. Hun er utdannet medieviter med fordypning i visuell kultur og sosialantropologi fra NTNU.